Asiantuntijamme

Systeemiset

"Jos haluat olla onnellinen kehitä myötätuntoa. Itselle annettu myötätunto on ensimmäinen askel antaa myötätuntoa toisille"

Dalai Lama

Systeemiset | Yksilöllistä psykoterapiaa ja työnohjausta Jyväskylässä

Marjo Panttila

Olen tehnyt ihmisten kanssa työtä heidän vaikeissa elämäntilanteissaan jo kolmen vuosikymmenen ajan. Olen edelleen kiinnostunut ihmisestä, työstäni ja suhteista sekä yhteyden löytämisestä toisen ihmisen kanssa. Ammatillinen lähestymistapa on aktiivinen, osallistuva, yhdessä asiakkaan kanssa uusia näkökulmia ja mahdollisuuksia etsivä. Nautin työstäni.

Lue lisää »

Päivi Tukio  | Systeemiset

Päivi Tukio

Olen koulutukseltani psykologi ja psykodynaaminen psykoterapeutti, ja teen psykoterapiaa nuorten, nuorten aikuisten ja aikuisten kanssa. Olen työskennellyt yksityisenä psykoterapeuttina vuodesta 2021 alkaen, sitä ennen minulla on pitkä kokemus työskentelystä nuorisopsykiatrian poliklinikalla. Minulla on Valviran myöntämä oikeus käyttää psykoterapeutti-nimikettä sekä Kela-korvattavuus yksilöpsykoterapiaan.

Psykoterapiassa tapaamiset ovat tyypillisesti 1-2 kertaa viikossa, 45 minuuttia kerrallaan. Tapaamisajoista ja tiheydestä sovitaan tapauskohtaisesti. Tarpeen mukaan voidaan tavata myös etäyhteydellä, mutta en tee terapiaa pelkästään etänä.

Olen myös kouluttautunut psykodynaamiseksi lyhytpsykoterapeutiksi. Lyhytpsykoterapiassa työskentelylle sovitaan rajattu fokus, ja tapaamisia on tyypillisesti 10 – 20.

Psykoterapiassa  työskennellään juuri niiden asioiden ja kokemusten kanssa, jotka ovat kyseiselle asiakkaalle tärkeitä. Keskiössä on suhde asiakkaan ja terapeutin välillä, missä kaikenlaisia arjessa ilmeneviä kokemuksia ja suhteessaolon erityiskysymyksiä voidaan tutkia. Erityisesti psykoterapiassa voidaan tunnistaa ja ilmaista tunteita, tunnistaa ja opetella säätelemään ahdistusta, sekä puhua kokemuksista, ajatuksista, fantasioista ja unista.

Otan vastaan Systeemiset Oy:n tiloissa Väinönkadulla.

Yhteystiedot:
paivitukio@gmail.com
0407033759

Systeemiset | Yksilöllistä psykoterapiaa ja työnohjausta Jyväskylässä

Nimi

Tietoa tulossa!

Systeemiset | Yksilöllistä psykoterapiaa ja työnohjausta Jyväskylässä

Nimi

Tietoa tulossa!

Ota yhteyttä ja mietitään, miten voimme palvella sinua.

Väinönkatu 36 B 40
40100 Jyväskylä

Keskustie 22 E
40100 Jyväskylä

Soita meille!
Puh. 040 196 6334
Katso kaikki yhteystiedot >

Systeemiset on psykoterapeuttien, työnohjaajien ja kouluttajien yhteisö Jyväskylässä. Tarjoamme yksilöterapiaa, pariterapiaa, perheterapiaa ja työnohjausta. Olethan yhteydessä sähköpostitse tai puhelimitse.

Systeemiset
Systeemiset