Asiantuntijamme

Systeemiset

"Jos haluat olla onnellinen kehitä myötätuntoa. Itselle annettu myötätunto on ensimmäinen askel antaa myötätuntoa toisille"

Dalai Lama

Systeemiset | Yksilöllistä psykoterapiaa ja työnohjausta Jyväskylässä

Marjo Panttila

Olen tehnyt ihmisten kanssa työtä heidän vaikeissa elämäntilanteissaan jo kolmen vuosikymmenen ajan. Olen edelleen kiinnostunut ihmisestä, työstäni ja suhteista sekä yhteyden löytämisestä toisen ihmisen kanssa. Ammatillinen lähestymistapa on aktiivinen, osallistuva, yhdessä asiakkaan kanssa uusia näkökulmia ja mahdollisuuksia etsivä. Nautin työstäni.

Lue lisää »

Päivi Tukio  | Systeemiset

Päivi Tukio

Olen koulutukseltani psykologi ja psykodynaaminen psykoterapeutti, ja teen psykoterapiaa nuorten, nuorten aikuisten ja aikuisten kanssa. Olen työskennellyt yksityisenä psykoterapeuttina vuodesta 2021 alkaen, sitä ennen minulla on pitkä kokemus työskentelystä nuorisopsykiatrian poliklinikalla. Minulla on Valviran myöntämä oikeus käyttää psykoterapeutti-nimikettä sekä Kela-korvattavuus yksilöpsykoterapiaan.

Lue lisää »

Systeemiset | Yksilöllistä psykoterapiaa ja työnohjausta Jyväskylässä

Nimi

Tietoa tulossa!

Tuija Bäck

Tuija Bäck

Olen työskennellyt työelämän hyvinvoinnin ja osaamisen kehittämiseksi työnohjaajana ja työyhteisövalmentajana yli 20 vuotta. Peruskoulutukseltani olen fysioterapeutti.

Lue lisää »

Ota yhteyttä ja mietitään, miten voimme palvella sinua.

Väinönkatu 36 B 40
40100 Jyväskylä

Keskustie 22 E
40100 Jyväskylä

Soita meille!
Puh. 040 196 6334
Katso kaikki yhteystiedot >

Systeemiset on psykoterapeuttien, työnohjaajien ja kouluttajien yhteisö Jyväskylässä. Tarjoamme yksilöterapiaa, pariterapiaa, perheterapiaa ja työnohjausta. Olethan yhteydessä sähköpostitse tai puhelimitse.

Systeemiset
Systeemiset