Työnohjaus

Marjo Panttila

Tarjoan työnohjausta yksilöille, työryhmille sekä esimiehille Jyväskylän seudulla. Käytän työnohjauksessa monipuolisesti toiminnallisia menetelmiä ja dialogisen työotteen periaatteita.

Työnohjaus tuo potkua työhön

Olen toiminut työnohjaajana sairaanhoidon, sosiaalitoimen ja opetustoimen työryhmille ja johtoryhmille sekä yksilöille. Vahvuuksiani ovat rohkeus heittäytyä tilanteisiin, uteliaisuus, halu ja kyky luoda yhteyksiä ihmisten välille.

Työnohjaustapaamisia voi olla Keskustien tiloissa tai asiakkaan omissa tiloissa. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Kokenut ja koulutettu työnohjaaja

Koulutukseltani olen työnohjaaja, pari- ja perheterapian sekä työnohjauksen kouluttajapsykoterapeutti, psykiatrinen sairaanhoitaja, seksuaalineuvoja, ryhmänohjaaja, ja lisäksi minulla on sosiaali- ja terveysjohtamisen PD-tutkinto. 

Olen työskennellyt hoitotyön ja lastensuojelun esimies- ja kehittämistehtävissä vuodesta 2000 asti, ja ennen esimiestyötä muissa hoidollisissa tehtävissä 15 vuoden ajan. Työnohjaajaksi olen valmistunut Jyväskylän yliopiston täydennyskoulutuksesta vuonna 2007. Olen Suomen työnohjaajien Storyn jäsen.

Uusia työ- ja toimintatapoja

Koko työurani ajan olen opiskellut, hakenut ja kehittänyt uusia työ- ja toimintatapoja löytääkseni enemmän mahdollisuuksia asiakastilanteisiin sekä työryhmien luovuuden ja yhteistyön tekemisen mahdollistamiseksi. Viimeiset vuodet minua on kiinnostanut avoimen dialogin ja narratiivisen lähestymistavan soveltaminen sekä työyhteisön kehittämisessä että terapeuttisessa perhetyössä.

Olen työskennellyt monipuolisesti psykiatrisen sairaanhoidon- ja sosiaalitoimen kentässä sekä julkisella, että yksityisellä sektorilla. Työhistoriaa on kertynyt jo lähes 40 vuotta. Kaikki nuo vuodet olen työskennellyt vaikeissa elämäntilanteissa olevien ihmisten kanssa tai heitä hoitavien ihmisten auttamiseksi. Koko työurani ajan olen ollut innostunut työstäni ja omien valmiuksieni kehittämisessä. Työssä jaksaminen, innostuminen ja työryhmien luovuuden ja voimavarojen käyttäminen koulutuksessa ja työohjauksessa innostavaa. Perheterapeuttisen ja dialogisen työotteen kehittäminen on ollut näkemyksiä ja mahdollisuuksia avartavaa sekä omaan, että työnohjattavien työhön ymmärrystä lisäävää.

Lisätietoa työnohjauksesta: Suomen työnohjaajat (suomentyonohjaajat.fi)

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Systeemiset | Yksilöllistä psykoterapiaa ja työnohjausta Jyväskylässä

Ota yhteyttä ja mietitään, miten voimme palvella sinua.

Väinönkatu 36 B 40
40100 Jyväskylä

Keskustie 22 E
40100 Jyväskylä

Soita meille!
Puh. 040 196 6334
Katso kaikki yhteystiedot >

Systeemiset on psykoterapeuttien, työnohjaajien ja kouluttajien yhteisö Jyväskylässä. Tarjoamme yksilöterapiaa, pariterapiaa, perheterapiaa ja työnohjausta. Olethan yhteydessä sähköpostitse tai puhelimitse.

Systeemiset
Systeemiset