Päivi Tukio

Systeemiset

Päivi Tukio  | Systeemiset

Olen koulutukseltani psykologi ja psykodynaaminen psykoterapeutti, ja teen psykoterapiaa nuorten, nuorten aikuisten ja aikuisten kanssa. Olen työskennellyt yksityisenä psykoterapeuttina vuodesta 2021 alkaen, sitä ennen minulla on pitkä kokemus työskentelystä nuorisopsykiatrian poliklinikalla. Minulla on Valviran myöntämä oikeus käyttää psykoterapeutti-nimikettä sekä Kela-korvattavuus yksilöpsykoterapiaan.

Psykoterapiassa tapaamiset ovat tyypillisesti 1-2 kertaa viikossa, 45 minuuttia kerrallaan. Tapaamisajoista ja tiheydestä sovitaan tapauskohtaisesti. Tarpeen mukaan voidaan tavata myös etäyhteydellä, mutta en tee terapiaa pelkästään etänä.

Olen myös kouluttautunut psykodynaamiseksi lyhytpsykoterapeutiksi. Lyhytpsykoterapiassa työskentelylle sovitaan rajattu fokus, ja tapaamisia on tyypillisesti 10 – 20.

Psykoterapiassa  työskennellään juuri niiden asioiden ja kokemusten kanssa, jotka ovat kyseiselle asiakkaalle tärkeitä. Keskiössä on suhde asiakkaan ja terapeutin välillä, missä kaikenlaisia arjessa ilmeneviä kokemuksia ja suhteessaolon erityiskysymyksiä voidaan tutkia. Erityisesti psykoterapiassa voidaan tunnistaa ja ilmaista tunteita, tunnistaa ja opetella säätelemään ahdistusta, sekä puhua kokemuksista, ajatuksista, fantasioista ja unista.

Otan vastaan Systeemiset Oy:n tiloissa Väinönkadulla.

Yhteystiedot:
paivitukio@gmail.com
0407033759

Ota yhteyttä ja mietitään, miten voimme palvella sinua.

Väinönkatu 36 B 40
40100 Jyväskylä

Keskustie 22 E
40100 Jyväskylä

Soita meille!
Puh. 040 196 6334
Katso kaikki yhteystiedot >

Systeemiset on psykoterapeuttien, työnohjaajien ja kouluttajien yhteisö Jyväskylässä. Tarjoamme yksilöterapiaa, pariterapiaa, perheterapiaa ja työnohjausta. Olethan yhteydessä sähköpostitse tai puhelimitse.

Systeemiset
Systeemiset