Marjo Panttila

Systeemiset

Systeemiset | Yksilöllistä psykoterapiaa ja työnohjausta Jyväskylässä

Olen Marjo Panttila ja tarjoan yksilöllistä psykoterapiaa Jyväskylässä. Olen tehnyt ihmisten kanssa työtä heidän vaikeissa elämäntilanteissaan jo 30 vuoden ajan.

Terapiapalveluihini kuuluvat pari- ja perheterapia, yksilöterapia, työnohjaus sekä koulutus. Terapioista on mahdollista saada Kela-korvausta, ja minulla on Valviran myöntämä oikeus käyttää psykoterapeutti-nimikettä.

Koulutukseltani olen pari- ja perhepsykoterapeutti, seksuaalineuvoja, työnohjaaja, luovan toiminnan ja ryhmien ohjaaja ja minulla on lisäksi sosiaali- ja terveysjohtamisen PD-tutkinto. Tällä hetkellä opiskelen perhe- ja paripsykoterapian ja työnohjauksen kouluttajakoulutuksessa. Tutustu minuun tarkemmin!

Ota yhteyttä, niin katsotaan yhdessä tilannettasi. Autan sinua saavuttamaan tavoitteesi yksin, kaksin, perheenä tai työssä.

Olen tehnyt ihmisten kanssa työtä heidän vaikeissa elämäntilanteissaan jo kolmen vuosikymmenen ajan. Olen edelleen kiinnostunut ihmisestä, työstäni ja suhteista sekä yhteyden löytämisestä toisen ihmisen kanssa. Ammatillinen lähestymistapa on aktiivinen, osallistuva, yhdessä asiakkaan kanssa uusia näkökulmia ja mahdollisuuksia etsivä. Nautin työstäni.

Pitkä ura ja monipuolinen kokemus

Lähes koko työurani olen opiskellut, hakenut sekä kehittänyt työ- ja toimintatapoja löytääkseni enemmän mahdollisuuksia erilaisiin asiakastilanteisiin. Olen psykiatrinen sairaanhoitaja,  pari- ja perheterapian kouluttajapsykoterapeutti, seksuaalineuvoja, työnohjaaja, luovan toiminnan ja ryhmien ohjaaja, ja minulla on lisäksi sosiaali- ja terveysjohtamisen PD-tutkinto. Tällä hetkellä täydennän osaamistani tunnekeskeisen pariterapian opinnoilla.

Lue haastattelujani:
https://anna.fi/hyvinvointi/itsetuntemus/kun-aikuiset-lapset-muuttavat-tyhja-pesa-pakottaa-katseen-parisuhteeseen-odotin-kylla-vilkkaampaa-seksielamaa
Osviitta_2-2023 (pdf)

Psykoterapeutti ja asiakas kohtaavat

Terapia- ja työnohjaustyössä on tärkeää, että terapeutin ja asiakkaan persoonat kohtaavat sellaisella tavalla, että luottamussuhde voi syntyä. Psykoterapia on koulutetun psykoterapeutin ja asiakkaan vuorovaikutuksellinen suhde, jossa käsitellään asiakkaan tai asiakkaiden elämään, elämänhistoriaan, tunteisiin, kokemuksiin ja ihmissuhteisiin liittyviä asioita. Jokainen asiakassuhde opettaa myös minulle psykoterapeuttina jotakin.

Kelan tukemaa terapiaa

Minulla on Valviran myöntämä oikeus käyttää psykoterapeutti-nimikettä sekä Kela-korvattavuus seuraaviin terapioihin:

Aikuiset 26–67-vuotiaat: Perhe- ja pariterapia
Nuoret 16–25-vuotiaat: Perheterapia sekä vanhempien ohjaus
Nuoret 16–25-vuotiaat: Pariterapia

Varaa aika ja ota yhteyttä!

Ota yhteyttä ja mietitään, miten voimme palvella sinua.

Väinönkatu 36 B 40
40100 Jyväskylä

Keskustie 22 E
40100 Jyväskylä

Soita meille!
Puh. 040 196 6334
Katso kaikki yhteystiedot >

Systeemiset on psykoterapeuttien, työnohjaajien ja kouluttajien yhteisö Jyväskylässä. Tarjoamme yksilöterapiaa, pariterapiaa, perheterapiaa ja työnohjausta. Olethan yhteydessä sähköpostitse tai puhelimitse.

Systeemiset
Systeemiset